Poslat recenzi

Vaše jméno nebude u recenze zveřejněno.

Vaše recenze

27.09.2017
Můj příběh a nejvíce precizní primářka? Jednoznačně Prim. Mudr. Blanka Vraspírová! Začalo to na střední (před 12lety), kdy jsem poprvé zaslechla, že bych byla krásná holka, kdybych neměla velký nos. Za posledních 10 let jsem hodně cestovala a pracovala v zahraničí, až jsem se dostala na Maledivy, kde když jste dostatečně daleko od domova, rozhodnete se pro věci, které by vás normálně ani nenapadly... a tak jsem si řekla, že na sobě chci změnit spoustu věcí, dostat ze sebe to nejlepší a být šťastná. Protože žijeme jen jednou :) v květnu 2017 jsem z Malediv kontaktovala kliniku Esthetic Ústí, nafotila se ze všech stran a obratem jsem dostala odpověď s potvrzením, průběhem operace, návrhem termínu a finální ceny. Wow. Netušila jsem, jak moc mi ta operace změní život! Primářka Vraspírová a její tým vytváří profesionalní atmosféru, kam se normálně těšíte na další návštěvu! :) jsem nadšená a šťastná, že jsem se pro rhinoplastiku rozhodla, i když to s mojí maminou málem seklo, když jsem jí to poprvé oznámila :D To nejlepší rozhodnutí ale bylo, když jsem si vybrala kliniku Esthetic Ústí. Nejen, že už po 2 měsících od operace mám nádherný nos, který stále ještě není finální díky otokům, ale celý můj obličej je takový jiný! Šťastný! Já jsem šťastná, těším se i ráno vstávat :), a když se vidím v zrcadle, můj obličej je perfektně vyvážený! A nejlepší je, že nemám žádné viditelné jizvy :) Těším se na celý Esthetic tým a další zdokonalovací zákroky u primářky Vraspírové, protože ona sama je nádherná, a protože jí věřím.
27.09.2017
Personál velmi příjemný a milý! Ikdyž jsme se ani pořádně nedomluvily jak a co upravíme,mohu říci ,že to ani není zapotřebí. Paní doktorka má šikovné ručičky. Jsem zatím 3.den po labioplastice a velmi nadšená. Mockrát Vám děkuji!
20.09.2017
Dámy a Pánové...ted jsem se vrátila z kliniky kde jsem podstoupila aplikací nití do obličeje a plazmu :-) ihned musím napsat recenzi :-) bylo to úžasne a HLAVNĚ už ted je vidět výsledek a jsem nad míru spokojena!!! Trochu bolesti za super efekt....pani primářka má zlaté ručičky a i jako člověk je baaaajecna a personál pecka
06.09.2017
Dobrý den, přesně před rokem jsem se rozhodla pro zmenšení nosu. Paní primářka je opravdu skvělá. Udělala mi nosánek přesně takový, jaký jsem si vysnila. Všichni co se rozhodujete zda do toho jít nebo nejít... Jděte určitě do toho. Opravdu Vám to doslova změní život :))
05.08.2017
Dobrý den,velmi doporučuji návštěvu kliniky.Sama jsem byla na zvětšení prsou a nemůžu si personál a paní primářku vynachválit.Jsou skvělý.Přístup,operace a pooperační jednání je na jedničku.Moc Vám tímto děkuji.
01.08.2017
Chtěla bych poděkovat a moc pochválit personál Estetic Ústí. Byla jsem mile překvapena citlivým, lidským a neuvěřitelně příjemným přístupem sestřiček i paní primářky před operací, během a hlavně po ní, kdy se o mě personál staral ukázkově, trpělivě a vždy s úsměvem. Opravdu velké díky celému týmu včele se sestřičkou Kačkou.
22.07.2017
Vrlmi koc drkuji pani primarce za reoperaci po jinem pracovidti, strasne jsem se bsla, ze to zase nedopadne, ale vysledek je duper!!!! Ani to jsem neceksla. Moooc dekuji, jsem stastna a Vy ohromne šikovná!!!! Zlate rucivky❤️
22.07.2017
Pani primarka je skvely odbornik, ale i clovek! Poradi, vyslechne,provede s velkym citem, je starostliva a precisni!!! To jen tsk nikde nenajdete!mooooc dekuji za vse
22.07.2017
Chlapi, mate pronlemy s gynekomastii nebo s penisem??? Klidne se obtatte na tuto kliniku, delaji to dlouho,maji zkusenostia skvele vydledky! Osobne doporucuji, jsem nadmiru spokojen.primVraspirova je trida!!!
22.07.2017
Uz jsem trochu ve veku a oblicekj mi vadil, jak vsechno pada a necitils jsem se dobre, kdyz jsem uvidela svoje psledni fotky, rozjofla jsem se s tim neco delat. Pani primarka me vyslechla a potom poradila, vo by se melo udelat nejdrive( nite a dolni vicka) a potom jeste ambulantne dodelavky...ypo 14 dnech jsem nadsena, znivorzozrne, okoli na me kouka, vo se stslo, jskoze vypadam nejsk dobre! Mam z toho vseho radost a dobry pocit.Pani primarko, moc amoc dekuji, vratila jse mi mladi a chut do zivota. Jste jednicka
19.07.2017
Dobrý den jste úžasný lidičky a moc příjemný a Vaše primarka je jednicka ve všech operacích moc vám držím palce
29.06.2017
Kliniku plastické chirurgie v Ústí nad Labem doporučuji všem, kteří vyžadují profesionální a přátelský přístup. Podstoupil jsem zde estetický zákrok na intimních partiích a i když jsem stydlivý muž a tým kliniky tvoří převážně ženy v čele s milou paní primářkou, tak po první schůzce ze mne veškerý stud spadl a zákrok dopadl opravdu výborně, za což celému personálu i touto cestou děkuji. Jiří
16.06.2017
Dobrý den, 27.3.2017 jsem podstoupila zmenšení prsou u paní doktorky Blanky Vraspírové v Ústí nad Labem na klinice esteticusti.eu, z výsledkem jsem velice spokojená z velikosti 85 J mám nádherná pevná prsa 85 D Celý personál včetně paní doktorky jsou naprosto super, paní doktorka mi pomohla zbavit se strachu z narkózy a celé operace svým lidským přístupem a vtipem, a strach jsem měla opravdu veliký, lituji jen toho, že jsem se nerozhodla dříve. Mé velké díky paní doktorce a sestřičkám. Přeji mnoho dalších spokojených klientů a za sebe vřele doporučuji.
27.05.2017
Dobrý den, chtěla bych poděkovat paní primářce Blance Vraspírové za nádherná prsa, profesionální a zárověň lidský přístup. I když jsme se předem nedomlouvaly na velikosti, přesně paní primářka odhadla velikost vzhledem k postavě. Jsem velice spokojena s výsledkem i bezproblémovým průběhem zákroku. Také bych ráda poděkovala všem sestřičkám, hlavně sestřička Katka a Jana jsou úžasné. Ještě jednou moc děkuji za vrácené sebevědomí a určitě Vaši kliniku doporučuji všem! Přeji hodně spokojených klientů.
18.05.2017
18.5.2017 Děkuji pani primářce za luxusní prsa (525 cc) , jsem velice spokojená! Paní primářka i sestřičky jsou super ! Chválím a doporučuji !!!
13.04.2017
Děkuji za milé jednání a profesionální péči všem a hlavně paní Prim. MUDr.Blance Vraspírové. Hezké jarní dny přeje velice spokojená Anna
16.03.2017
Minuly tyden jsem podstoupila konzultaci u pani primarky a musim se podelit o uzasny pocit z teto navstevy. Klinika je nadherna , cista a hlavne celkovy pristup predcil me ocekavani, nebot jsem vyuzila akci teto kliniky, kdy meli konzultace zdarma, tudiz jsem necekala buhvi jake zazraky. Ale opak byl pravdou, venovali se mi na 100% a dlouho jsem se nesetkala s tak vlidnym, usmevavym, prijemnym a mimo jine i krasnym personalem(pani prim.a sestricka). Chtela bych jim moc podekovat a pokud nekdo premyslite nad touto klinikou, tak nevahejte, urcite nebudete litovat. Budu se tesit na dalsi navstevu a snad i vysneny vykon( vzhledem k me nemoci)
24.02.2017
Pani primářka je mistryně v nitich umí je nejlépe a také jim nejvíce rozumi!!!Holky, fakt doporučuji! Téměř to nebolí a efekt úžasný! Diiiiky všem devcatum Jana
24.02.2017
Dobry den. strašně mě trápilykruhy pod očima! Nikdo mi s tím nedokázal nic udelat, až paní primářka Blanka, je moc sikovna a jemna a kruhy mam pryč a skoro nic nebolelo!!!! Dekuji Dana
24.02.2017
Dekuji za milou a věcnou konzultaci paní primarko;) moc jste mi pomohla, byla jsem už zoufalá....můj příběh: jela jsem si nechat"udělat prsa do Prahy" na tu nejlepsi kliniku s největší Chválou a reklamami a chtěla jsem k tomu nejpovolanejsimu. Jaké bylo pro mě rozčarování, ze po první operaci prsa vypadala naprosto hrozne(((( následovaly postupně ještě 3 reoperace....pan doktor se mnou téměř nekomunikoval, mluvila jsem jenom já, nic nevysvetloval, jen Koukal , připadala jsem si, jakoze ho obtěžuji. Výsledný efekt po těch všem operacích jsou asymetrická prsa- spis brambory, jedno vysoké jedno šikoké, hrůza.Pan doktor k tomu vůbec nic neříká..... tak nevim. Proto jsem si začala hledat pomoc jinde. Paní primářka se mnou vše probrala, vysvětlila a poradila, co dal! Tomu říkám profesionální jednání
17.02.2017
Dobrý den chtěla bych se podělit o velmi příjemnou zkušenost na klinice Esteticusti v Ústí nad labem❤.Podstoupila jsem zde dvě plasticke operace,které mi opravdu zvedly sebevědomí..Paní primářka je žena s velkými zkušenostmi a perfektním přístupem, které se můžete svěřit. Je obrovsky šikovná!!!Sestřičky okolo vás polétávaji jako motýlci, jsou to velmi příjemná a šikovná děvčata. Děkuji Vám a zase na viděnou❤☺.
10.02.2017
Dobry den všem! Chtěla bych poděkovat paní primarce za vše, co pro mě udělala. Absolvovala jsem na jedné pražské klinice za nemalé peníze liposukci břicha a prsní implantaty. Výsledek byl velmi špatný atak jsem ještě absolvovala na stejném pracovišti opravu. Výsledek byl hrozny. Už jsem neměla odvahu zákrok znovu opakovat a hlavně chování lékaře už bylo dosti nepříjemné. Potom mě znama řekla o paní primarce Vraspirove. Šla jsem se poradit, paní primářka na ne zapůsobila velmi mile a profesionálně, nic neslibovala, byla velmi racionalni, řekla, ze práce bude obtížná, ale že se mi bude snažit pomoci. Dneska už jsem po všech opravných zákrocích a jsem nadšena! Úplně jiný přístup a dokonalá práce!!!!! Jsem Fakt šťastná! Budu- Li ještě něco potřebovat, tak jediné na ústeckou kliniku. Moc zdravi spokojena Ilona
09.02.2017
Dobry den. Jsem z Ústecka, ale na konzultaci s prsy jsem jela až na Moravu, kam jsem dostala doporučení na jednoho pana doktora. Byl sice milý, jen na mě kouknul, řekl číslo implantátů , které by mě dal, řekl cenu a bylo to.... ještě štěstí, ze jsem onemocněla a na operaci nejela. Pátrala jsem po dalších klinikach. Moje zmama mi řekla o Vaši klinice. Byla jsem v šoku, jak tady probíhala konzultace. Paní primářka mě vyměrila, nakreslila mi nákres na moje prsa, vsechno podrobné vysvětlila a navrhla řešení, zkusila různé velikosti implantátů a nechala mi vybrat. Proste úplně jiný a profesionální přístup. Dneska už mam svoje vysněná prsa a jsem rada, té osud mě zavedl se k Vám. Mooooc Dekuji a všem doporučuji vaše vděčná Alena
09.02.2017
Dobry den. Chtěla bych poděkovat celému personálu kliniky. Milým děvčatum v recepci, usměvavým a šikovným asistentkam a hlavně paní primárce Blance za krasna prsa, které všichni obdivuji. Velké diky DanaS.
09.02.2017
Chtěl bych moc poděkovat paní doktorce Vraspirove za vyřešení mého intimního problému, konečně jsem šťastný a spokojený! Před několika lety jsem podstoupil zákrok v nemocnici, ale výsledek byl katastrofální a nemohl jsem najít někoho, kdo by mi pomohl. Až náhodou jsem dostal v recenzích na paní primárku, která se těmto ntimnim zákrokům věnuje již mnoho let osmelil jsem se přijít na konzultaci. Paní doktorka na mě zapůsobila mile, vsechno vysvětlila a navrhla řešení. Dnes už jsem zahájeny a šťastný, ze konečně je vsechno podle mých představ. Paní primarko, moc a moc Dekuji, zase jste mě udělala šťastným a spokojeným.Martin
06.02.2017
Na ústeckou kliniku jsem přijela na doporučení mé známé. Mám to z Prahy sice 100 km, ale jsem ráda, že jsem si tuto kliniku vybrala! Přístup naprosto profesionální, péče báječná a člověk se tu cítí jako doma. Prsa vypadají skvěle a přirozeně, což jsem si přála! Mockrát děkuji a příště nashledanou
06.02.2017
Ráda bych poděkovala paní primářce Blance Vraspírové za perfektně odvedenou práci! Celý život mě trápila asymetrická prsa a styděla jsem se kdekoli svlékat! Po osobní konzultaci mě paní primářka naprosto uklidnila, že výsledný efekt bude krásný a přirozený a opravu to tak dopadlo! Jsem se svými novými ňadry (která jsme zvětšili prsními implantáty) maximálně spokojená a celému týmu patří velké děkuji!!!! Ráda se k Vám budu vracet
06.02.2017
Good morning mistress Vraspirova,this little message just to say that about 2 years later the circumcision made by your hands, everything is well and working. So i would like to thank you once again. You made a real masterpiece. Gabriele from Italy.
23.01.2017
Ráda bych poděkovala celému personálu ze skvěle odvedenou práci a skvělý přístup ke klientům! Podstoupila jsem augmentaci, která se obešla bez bolestí a stresu a výsledek je více než perfektní! Vaši kliniku budu doporučovat všem a určitě se sem znovu vrátím. Děkuji a přeji Vám jen to nejlepší!
16.01.2017
Velice děkuji paní primářce a celému kolektivu. Postoupila jsem korekci prsou za použití implantátů a jsem opravdu 2 měsíce od zákroku absolutně spokojená. Paní primářka je úžasná a plně jsem jí věřila. Moc děkuji celému kolektivu za úžasnou péči.
30.11.2016
Chtěla bych moc poděkovat paní primářce za perfektně provedený minilifting,o kterém jsem delší dobu přemýšlela.Při konzultaci ohledně zákroku mi poradila a ihned věděla co je pro mně ,ale hlavně můj povadlý obličej to nejlepší a efektivní řešení.Paní primářka má zlaté ručičky.Již jsem se svěřila do její péče před pár lety a nemohu si to na této klinice vynachválit.Děkuji za vrácené sebevědomí .A v neposlední řadě dík celému personálu.Jste úžasní.
09.11.2016
Chtěla jsem moc poděkovat za skvělou péči.Jsem po operaci dolních víček a aplikací 3D nití.Paní Prim.Vraspírová i sestřičky jsou moc šikovné a sehrané,radost podívat.Mějte se moc pěkně a zase příště.
10.10.2016
jsem po aplikaci 3D niti,vysledek je super.. moc dekuji zlatym rucickam pani primarky, moc dekuji vsem sestrickam za usmevy a mila sluvka..jste proste super!!!Diky,diky,diky
22.09.2016
Podstoupila jsem operaci dolních víček s aplikací 3D liftingových nití. Celý výkon byl naprosto bezbolestný, paní primářka má zlaté ruce! Přístup paní primářky i celého personálu byl perfektní, cítila jsem se jako doma a bylo o mě skvěle postaráno. Efekt byl ihned viditelný :) Na tuto kliniku se jistě budu ráda vracet a budu ji všude doporučovat. Mockrát děkuji - byli jste skvělí!
13.07.2016
Mám kolem místa bydliště několik klinik, přesto dojíždím do Ústí nad Labem.Paní primářka Blanička Vraspírová je milá, krásná ale hlavně chytrá,naprosto věřím nejen paní primářce ale taky sestřičkám a anesteziologovi.Všem doporučuji.
11.07.2016
Děkuji celému personálu za osobní přístup, skvělé zacházení a péči. Před operací jsem měl strach, ale vše zvládl personál nadstandardně!!! Ještě jednou moc díky
11.07.2016
Děkuji mockrát. Musím se pochlubit, že jsem necítila žádné bolesti a bylo mi po operaci fajn. Myslela sem,že to psychicky nedám, ale díky personálu jsem to zvládla. Velké díky všem.
11.07.2016
Děkuji tímto všem - celému oddělení za lidský přístup k pacientům, paní primářce za konzultaci a dobře odvedenou práci, anesteziologovi za milý a citlivý přístup. Pro sestřičky není nic problém a taký personál bych přála každému a všude.
11.07.2016
Děkuji za všechno!!!! Personál a vůbec všichni tu byli moc milí. Vše proběhlo tak, jak mělo. Výsledek výkonu je nad má očekávání.
11.07.2016
Děkujeme celému personálu za péči a přístup. Všude budeme doporučovat dále a rádi se budeme vracet.
11.07.2016
Operace horních víček a plazmaterapie - profesionální přístup a hlavně vše bezbolestné a rychlé. Vše mi bylo předem vysvětleno a na sále už vše běželo jako po másle, velmi dobře sehraný tým. Takto by to mělo vypadat všude.
11.07.2016
Velmi děkuji za příkladnou péči a přístup. Děkuji lékařům za profesionalitu a sestřičkám za úsměvy, vstřícnost, pochopení. Jste úžasné!!!A jelikož pracuji ve škole dávám Vám 1 s *. Děkuji
11.07.2016
Paní primářce a celému personálu moc děkujeme za krásný a milý přístup, hlavně v nočních hodinách. Jsme spokojené a tímto děkujeme a těšíme se opět na Vás.
06.07.2016
Podstoupila jsem zvětšení prsou s plastikou prsních dvorců. Prsa jsem měla nepravidelná a maličká. Nyní mám krásné plné trojky a musím napsat velké DÍKY!! Nejen že celý personál byl neuvěřitelně milý a profesionální, ale hlavně výsledek je úžasný. Prsa vypadají 2 měsíce po operaci jako pravá a já jsem šťastná. Škoda jen, že nemohu k recenzi připojit fotku, ráda bych se pochlubila :-) Za mě určitě doporučuji zlaté ruce paní primářky Vraspírové!!! Děkuji za vše
27.06.2016
Profesionalita, preciznost a zároveň přátelské chování personálu. Jsem ze svých novych prsou nadšená. Děkuji
27.05.2016
Měla jsem obrovská prsa, bolela mě záda a krční páteř, měla jsem otlaky od podprsenky a nemohla jsem si pořádně nic obleknout. Můj manzel mi operaci vymlouval, ale přesto jsem se rozhodla jít na konzultaci. Paní primařka je moc milá, dodala mi odvahu, vše vysvetlila a získala jsem k ní naprostou důveru. Nyni jsem jiz po operaci! Prsa mám krasné pevné trojky a ohromne se mi ulevilo! Měla jsem operaci podstoupit dřiv. Moc Vsm všem na klinice dekuji. pani primářko, máte zlaté ručičky!
20.05.2016
Chtěla bych moc poděkovat paní primářce za krásna prsa.Jsem opravdu moc spokojena. A dik patří celému kolektivu za příjemné zacházeni.Příště jen k vám.
14.05.2016
Moc děkuji celému kolektivu za jejich přístup, zejména paní primářce Vraspírové. K 50tinám jsem jako dárek dostala od manžela krásná pevná prsa. Jsem moc spokojená s průběhem zákroku a s následnou péčí. Výsledek je perfektní! Všem doporučuji tuto kliniku! Děkuji!
05.05.2016
Mám krasny nos a Jsem štastná!!! Dlouho Jsem se rozhodovala,kam jit. Našla Jsem si dr.Vraspirovou a přečetla si na ní výborné reference. A udělala jsem dobře. Trochu jsem se bála, ale po sundání sadry se na svůj nos nemohu vynadívat!!!! Všem kliniku a prim, Vraspirovou doporučuji!!!Monika C
09.04.2016
Moc děkuji paní primářce a celému kolektivu za splnění mého snu o krásných větších prsou:-)...Dlouho jsem se rozhodovala a svého rozhodnutí nelituji!Prsa jsou krásná a přirozená....Všem kliniku EsteticUsti doporučuji!S pozdravem Petra D.
02.04.2016
5 let jsem se rozhodovala o operaci hornich vicek, ted jsem 14 dni po a jsem fakt stastna.Operace byla provedena velice rychle a bezbolestne,za tyden vyndan steh sikovnou sestrickou a uz ted mam vicka krasna! Mela jsem prijit drive. Moc Vam vsen na klinice dekuji!!!! Jana
02.04.2016
Mnohokrat dekuji za vyreseni meho intimniho problemu, mela jsem velke obavy k Vsm prijit a sverit se Vam, ale udelala jsem moc dobre! Mela jsem prijit uz drive.!!! Operace byla temer bezbolestna, pece po operaci uzasna diky skvelym sestrickam a vysledek uzasny diky zlatym rucickam pani primarky Vraspirove.dekuji Sabina
30.03.2016
Jsem o 20 let mladsi!!!! Dekuji pani primarce a jejimu kolektivu za uzasne provedenou operaci obliceje a vicek. Jsem moc spokojena. Nosit týden elasticky obvaz se opravdu vyplatilo. Jsem stastna.
09.03.2016
Velmi mě trápily tmavé kruhy pod očima, zkusila jsem několik pracovišť, ale nikde mi můj problém nevyřešili, až na této klinice, kde mi byl doporučen preparát Teosyal Redensity II., který je určen speciálně pod kruhy pod očima. Bylo vidět, že paní primářka má s aplikací velké zkušenosti, vše mi vysvětlila a ihned po aplikaci jsem nemohla uvěřit tomu, jaká to byla obrovská změna. Skoro vůbec nic nebolelo, cítila jsem pouze tlak a výsledný efekt stál opravdu za to! Jsem moc ráda, že jsem navštívila tuto kliniku a mohu ji všem vřele doporučit.
08.03.2016
Mockrát bych chtěla poděkovat paní primářce Vraspírové za úžasná nová prsa a celému personálu za milou péči. Cítím se skvěle. Konečně jsem se odhodlala splnil si svůj sen a mohu tuto plastickou chirurgii jen doporučit. Ještě jednou děkuji.
24.02.2016
24.2.1016 Velice děkuji paní primářce Vraspírové a celému milému porsonálu.Cítím se velice dobře a odezva z mého okolí je úžasná tvář mám vyhlazenou bez vrásek a kruhů pod očima.Skvélá práce.
18.01.2016
Překlad z arabštiny - Ve jménu Boha milosrdného, ctihodného, mé pozdravy všem pracovníkům, kteří zde pracují a odvádějí svoji práci důsledně a perfektně. Přeji všem ještě více úspěchů a prosperity a doufám, že se Váš věhlas dostane až na světovou úroveň. S dovolením božím.
14.01.2016
Byli jsme u Vás s dcerou kvůli odstranění hemangiomu na obličeji. Naše státní zdravotnictví nepomohlo. Přijít k Vám bylo jako vejít do jiného světa, skvělý přístup, milé prostředí, paní doktrka, sestřičky . . . . Díky moc
25.12.2015
Chtěla bych Vám moc poděkovat za splnění svého tajného snu
24.11.2015
Plastika nosu, se sestrou moc děkujeme celému personálu za skvělou péči! Hlavně Ilonce - skvělá sestřička :) a samozřejmě paní primářce Blance Vraspírové, určitě se rády kdykoli na tuto kliniku vrátíme a budeme ji všem doporučovat.
29.10.2015
Plazmaterapie - úžasná metoda hydratace a omlazení pleti. Velice milý personál a úžasná paní primářka Blanka Vraspírová, která rychle a přesně aplikuje plazmu na místa potřebná. Výsledek super. Děkuji personálu, který se pacientovi věnuje na 100%. Děkuji
01.10.2015
Dobrý den, velmi chválím Vaši novou plachtu, bílá verze je mnohem hezčí, je čistá a více sedí k plastické chirurgii. Hezký den
24.09.2015
Krásný, dobrý den....Kdo v životě měl nějaký problém,mindrák atd...,ať rozhodně navštíví plastickou kliniku Esteticusti a paní doktorku Vraspírovou.Je to moc šikovná a hezká žena.Obličej je nejviditelnější místo na těle a ona umí i krásné nosy,vím to, já takový mám.Ještě jednou paní doktorce moc děkuji i celému milému personálu.Ať se daří a vy kdo máte strach ,nebojte se a jděte,stojí to za to.Andrea Most.
11.09.2015
Jsem naprosto spokojená a nemohu nic jiného než doporučit. Přišití ušních boltců úžasné, jsem konečně šťastná na 100% a mohu se cítit sebevědomě a to jen díky paní primářce a jejímu skvělému výkonu. Personál samozřejmě také super. Ještě jednou moc děkuju. Budu jen všude chválit.
08.05.2015
Dnes je to 1 mesic,co jsem podstoupila aplikaci 3 D niti.Uzas.Velke diky pani primarce Mudr.Vraspirove a celemu personalu za proff.pristup.Citila jse se tu opravdu skvele a co vic,vrele doporucuji a uz tady u nas v NL rozdavam kontakty na vasi kliniku.Urcite se vratim ale uz ted jsem zase KRASNA.DEKUJI VAM
08.05.2015
Dnes je to 1 mesic,co jsem podstoupila aplikaci 3 D niti.Uzas.Velke diky pani primarce Mudr.Vraspirove a celemu personalu za proff.pristup.Citila jse se tu opravdu skvele a co vic,vrele doporucuji a uz tady u nas v NL rozdavam kontakty na vasi kliniku.Urcite se vratim ale uz ted jsem zase KRASNA.DEKUJI VAM
08.05.2015
Dnes je to 1 mesic,co jsem podstoupila aplikaci 3 D niti.Uzas.Velke diky pani primarce Mudr.Vraspirove a celemu personalu za proff.pristup.Citila jse se tu opravdu skvele a co vic,vrele doporucuji a uz tady u nas v NL rozdavam kontakty na vasi kliniku.Urcite se vratim ale uz ted jsem zase KRASNA.DEKUJI VAM
17.04.2015
Jako vždy srdečné přijetí, laskavost a ochota tu je znatelná. Veškerý personál je OK. Velká spokojenost, vrátila jsem se sem na další zákrok a vracet se budu. Mají mou plnou důvěru na této kliniky. Paní primářka Blanka je skvěle!!
17.04.2015
Myslím, že ani slovy nelze vyjádřit ten veliký dík, který patří p.primářce Vraspírové, panu anesteziologovi a všem sestřičkám. V jejich péči si člověk připadal jak na wellnesu- ochota, legrace - prostě všechno jak má být, aby se pacient cítil dobře, co dobře - skvěle. Opravdu ještě jednou velké díky za splnění mého snu.
17.04.2015
Chtěl bych touto cestou vyjádřit své pocity a především poděkovat paní primářce MUDr. Vraspírové a sestřičkám Janičce a Kátě za velmi milý, profesionální přístup a laskavé jednání. Cítil jsem se tu opravdu skvěle a byl jsem se vším 100% spokojen! Všem Vám z celého srdce přeji jen to nejlepší. Bude mi ctí být i nadále Vaším klientem. Mé doporučení dám všem mým přátelům, kteří budou Vaši pomoc potřebovat.
17.04.2015
Moc, moc děkuji celému personálu a paní primářce Vraspírové za nádhernou práci a můj krásný pocit, že sem konečně cítím jako krásná žena!!Všem doporučím a moc budu chválit!
16.04.2015
Podstoupila jsem aplikaci 3D niti a vypln kyselinou hyaluronovou v oblicejove casti.Vse probehlo rychle a kvalitne.Chci podekovat vsem sestrickam za mile jednani a pristup k nam pacientum.A velky dik pani primarce,ze je tu pro nas,ze nam umi pomoci.
14.04.2015
byla jsem na aplikaci kyseliny hyaluronové do nasolabiálních rýh, mohu jen doporučit, bezbolestné a okamžitý výsledek! Moc děkuji paní primářce a sestřičkám Janě a Kačce :)
02.04.2015
Řekli vám NE?! NEjde, NEděláme, NEmožné a podobné pro vás zdrcující verdikty, se kterými jste nuceni se smířit? Kdo to nevzdává a i tak hledá další možnosti řešení dělá správně! Nedejte na názor jednoho doktora! Mě potkalo štěstí v neštěstí ve formě Paní Primářky Blanky Vraspírové! Tady je můj příběh... Před rokem jsem podstoupil operaci provedenou Doc. MUDr. Ladislavem Jarolímem, šlo o mastektomii prsou ve FN v Motole na doporučení svého sexuologa MUDr. Miroslava Zoubka s tím, že tam posílá všechny své pacienty. Je urolog a dělá i tyto operace a že budu ležet na jeho oddělení. Žádné jiné možnosti a info mi nebyli sděleny a to co mi MUDr. Zoubek sdělil, jsem mu jako mému ošetřujícímu lékaři věřil. Protože šlo o změnu pohlaví, vše hradila pojišťovna. Přístup, jednání a postupy šílené, taktéž výsledek operace. Po operaci, která měla být šetrná vzhledem k původní velikosti poprsí, vznikly keloidní jizvy pod dvorcem, ale řezy byly i několik centimetrů do okolní kůže. Ani prsní žlázy nebyly všechny vyjmuty a hrudník vypadal zdeformovaně (vpáčená bradavka, hrboly, propadliny, apod.) I řezníci by odvedli lepší práci. Hrudník byl zohyzděný a jako muž jsem nemohl chodit bez trička. Po návštěvách několika plastických chirurgů jsem byl bezradný, že takto nebudu moct žít normální život. Něco ve mě stále bylo a nesmířil jsem se s tím! Jak se říká...Člověk hledá štěstí ´´po celém světě´´ přitom celou dobu je blízko nás. Navštívil jsem Kliniku plastické chirurgie v Ústí nad Labem - Esteticusti s.r.o. a tam našel řešení. Paní Primářka si vyslechla co mě trápí, podívala se na můj problém, hned mě uklidnila, že se s tím dá něco dělat, že mi pomůže. Po pravdě...už jsem ani nevěřil, že někoho takového najdu. Paní Blanka mi byla sympatická hned! Od začátku byla zdravě sebevědomá a příjemná, nadchl jsem se pro ní! Věřil jsem, nevzdal to a našel svého´´anděla´´. A nyní jsem 2 měsíce po operaci naprosto spokojený! Jizvy jsou nyní miniaturní, hrudník konečně vypadá, tak, jak má. Po domluvě s Paní Primářkou chci v nejbližší době vše doladit laserem, aby výsledek byl ještě lepší. Paní Blanka je velmi šikovná, předělávat totiž něco tak pokaženého není nic jednoduchého. Má zlaté ručičky a úžasný přístup i jako člověk, je velmi chápavá a lidská. Také bych velmi rád poděkoval celému personálu, který je také výjimečný. O své pacienty se dobře postarají, člověk se cítí jako doma. Připadal jsem si, že tam jsou jen pro mě. Cítil jsem se velmi dobře a všem doporučuji tuto kliniku.
01.04.2015
Pred dvema dny jsem podstoupila upravu hornich vicek a omlazeni plazmou (oba tyto zakroky najednou) moc jsem si cely proces uzila ...klinika je moc krasna, personal prijemny a zdravotni personal uzasny!! Pani primarka je bajecna, je videt, ze je profesional a tim padem jsem byla v uplnem klidu ...bez stresu a vysledek je fantasticky!!! Muzu jen doporucit ... :-) :-) proc si nedoprat a kdyz ...tak opravdu zde :-)
30.03.2015
Dnes jsem podstoupila Plazmaterapii. Ošetřovanou oblast mi před zákrokem sestřička znecitlivěla anestetickým krémem. Celá metoda se skládá ze dvou částí. V první mi byla odebrána krev a v centrifuze oddělena plazma od červených a bílých krvinek. Ve druhé fázi mi paní primářka plazmu aplikovala pomocí mikrojehličky do obličeje. Vše pak krásně doladila maska napuštěná plazmou. Aplikace plazmy nebolí a efekt je okamžitě znát. Výborná práce. Děkuji moc. Paní primářka umí.
02.03.2015
Podstoupila jsem aplikaci novinky 3D niti,bezbolestne,druhy den v praci,pristup personalu vynikající,pani primarka Vraspirová velice příjemna,vse mi vysvětlila a jak řekla tak to bylo.Velke diky celé klinice.
02.03.2015
Jsem po aplikaci 3D nití, velké díky paní primářce a kolektivu sester. Doporučuji..výsledek překvapující
15.02.2015
Jsou to 4 dny kdy jsem byla poprve na odstraneni vrasek botoxem Jsem nadmiru spokojena s vysledkem a chystam se na dalsi zakrok .Dekuji za profesni rady .
06.02.2015
Za pár dní to bude měsíc, co jsem byla na zvětšení prsou. Už teď jsem s výsledkem spokojená. Byla jsem na konzultaci v Praze, ale jejich přístup a chování se mi nelíbilo, tak jsem šla ještě na konzultaci k paní primářce Vraspírové. Paní primářka je úžasná, vstřícná a stoprocentně jsem jí věřila. Udělala ze mě konečně ženskou a za to jí moc děkuji. Sestřičkám, které se o mě vzorně starali a byli milé při pokaždé mé návštěvě, bych také ráda poděkovala. Budu Vás všude doporučovat, jste užasní. Děkuji Martina
28.01.2015
Jsem nadšena celým personálem kliniky.Už dlouho jsem nepotkala tolik vstřícných, milých lidiček. Ruce panī primářky by měli pozlatit. Úžasná práce, škoda, že mne to nenapadlo dříve nechat si prsa vylepšit. Teď již najisto vždycky jen sem na kliniku za panī primářkou Blankou Vraspīrovou.
27.01.2015
Chtěly bychom vyjádřit velké díky klinice ESTETICUSTI s.r.o. a především paní primářce MUDr. Blance Vraspírové za provedenou modelaci prsou, kterou jsme s kamarádkou absolvovaly v listopadu 2014. Prsa máme krásná a pevná (taková jsme neměly ani ve dvaceti), opět se nám navrátilo ztracené sebevědomí. Poděkování patří také celému personálu kliniky, sestřičky jsou velmi milé, ochotné a je s nimi při každé kontrole zábava. Jsme z výsledku operace velice nadšeny a pokud budeme v budoucnu uvažovat o dalším zákroku, zcela jistě se vrátíme k Vám, do ESTETICUSTI s.r.o. Doporučujeme všem ženám, které se rozhodují a ještě si nevybraly kliniku !!! Klientky Mar. + Zd.
16.01.2015
Dnes je to přesně měsíc od argumentace prsou, na které jsme byla 16.12. Vše proběhlo bez komplikací a podle domluvy s paní primářkou. Díky paní primářce a celému týmu kliniky se konečně cítím jako žena... Moc všem děkuji a tuto kliniku všem vřele doporučuji:-)
15.12.2014
Dne 8.12. jsem na klinice podstoupila augmentaci prsou. Dala jsem na radu pani primarky a nechala na ni jakou velikost. Co slibila, to dodrzela. Mam krasna prirozena prsa. Ma zlate ruce. Zatim jsem ve stadiu hojeni, ale vysedek je uz ted perfektni. Personal kliniky je k nezaplaceni. Vstricny pristup a ochota. Byla jsem vystrasena, ale co sestry dokazaly s mou psychikou..jsou skvele.Doporucuji tuto kliniku vsemi deseti:-)
05.12.2014
Na klinice jsem prodělala modelaci prsou.Výsledek je úžasný ,to co provedla paní primářkaBlanka Vraspírová na mých prsou je přímo mistrovské dílo .Chtěla bych poděkovat jak paní primářce, tak i celému týmu kliniky všichni jste úžasní a vaše vstřícnost je obdivuhodná. Všem doporučuji! Klientka Jarka
04.12.2014
Dne 29.9.jsem podstoupila augmentaci a výsledek předčí moje nejlepší očekávání. Proto bych ráda poděkovala paní primářce Blance Vraspírové za úžasně odvedenou práci a profesionalitu a personálu za ochotu, vstřícnost a milé jednání. Na klinice jsem se cítila neustále jako VIP klient :-). Pokud bych se v budoucnu rozhodla pro estetický zákrok, tak jedině k Vám a vřele Vás tímto doporučuji !!! S pozdravem spokojená klientka Jitka
04.12.2014
Slečny,dámy,maminky i seniorky..neváhejte!!..Byla jsem na permanentní make-up..u Barbora Černá..nadmíru spokojená,nemusím se malovat!!..Jsem nadmíru spokojená za obočí+linky..bezbolestné,že jsem ani nevěřila...tak děkuji moooooc Barunko!!!♥
01.12.2014
Chtěla bych tímto poděkovatcelému kolektivu kliniky a velký dík paní primářce.Dlouho jsem si vybírala kliniku na modelaci prsou a tuto mohu jen a jen doporučit.Paní primářka je opravdu šikovná a velice ochotná,stejně jako celý personál kliniky.Operace se povedla,vše bylo bez komplikací a s výsledkem jsem spokojena.Tak ještě jednou děkuji vám všem.
19.11.2014
Dneska jsem byla na operaci horních víček.Vse proběhlo velmi rychle, zcela bezbolestne , po krátkém odpočinku a lemování jsem v uplne pohodě odešla domu. Nic neboli, lemují oci a tesim se na výsledek. Pani primarko a děvčata, mate zlaté ruce, dekuji!
29.10.2014
Dne 20.10.2014, jsem byl na operaci gynekomastie, chtel bych timto podekovat pani primarce a veskeremu personalu a obzvlaste asistentkam Jane a Kate, ktere byli vzdy velmi mile a vstricne. Tuto kliniku mohu vrele doporucit!!!
28.10.2014
Upřímně moc bych chtěla poděkovat celému úžasnému personálu této kliniky! Neuvěřitelná ochota,lidský přívětivý přístup ke každému pacientovi,stálý úsměv na tvářích....opravdu není vůbec nic,co by mohl člověk vyčíst.A to je v dnešní době opravdový zázrak!!! Samozřejmně obrovský dík patří paní primářce Blance Vraspírové,za její dokonale odvedenou práci....opravdu žena na svém místě a nesmírně si ji vážím,za její přístup.Moc děkuji a všem budu vaši kliniku doporučovat!!! Jste prostě skvělí♥!!!! Ať se Vám daří a přeji spousty spokojených klientů! S pozdravem spokojená klientka Iva
14.10.2014
3Dnite jsou uzasne, zakrok bez bolesti a ihned pak vykonu viditelny efekt. Dekuji pani primarko,mate zlate rucicky,
06.10.2014
Mnohokrat dekuji pi prim.MUDr.Blance Vraspirove, ktera po mnoha letech vyresila muj intimni problem...dekuji a jsem Moc vdecen.
04.10.2014
30.9.Jsem byla na modelaci prsou a jsem nadšena krásna práce super přistup ještě jednou děkuji budu doporučovat
30.09.2014
Mam krasny nos a Moc Dekuji pi dr.vraspirove a jeji u celemu kolekcu u za super provedenou operaci a veskerou peci. Budu Vas moc doporucovat. Diky)
24.09.2014
Byla jsem na nitich a jsem nadšena! Témeř nic neboli a hned vidíte efekt mam zase krasny mladý oblicej hurá!!! A moc dekuji pani primarce Vraspirove:)
17.09.2014
Diky za Prima náladu na " botox party" , šampaňské a jeste k tomu vyhlazeni vrásek. Super!!! Příště zase rada prijdu:) dekuji
03.09.2014
Chtěla bych moc poděkovat za profesionální, milý a lidský přístup, celému kolektivu této kliniky. Dlouho jsem se rozmýšlela na kterou kliniku jít, ale vybrala jsem dobře a všem můžu jen doporučit! Děkuji
02.09.2014
Rozmyslela jsem se dlouho, kam na modelacni prsu. A rozhodla jsem se správně. Nikde jinde jsem nezažila tolik úsměvu, laskavosti, dobre nálady spojených s naprostou profesionalitu. Vřele doporučuji vsem. Mockrát dekuji
23.07.2014
Chci tímto poděkovat vynikajícímu personálu ( především sestričce Kátě) a profesionální přístup, se kterým jsem se ještě nesetkal! MOhu Vás jen doporučit. Tímto děkuji a moc mě těšilo
09.07.2014
Everything gas been perfect an this clinic. My thoughts fly oven the fantastic team, Lenka is friends. Keep up the good work. Thanks
08.07.2014
Podařilo se mi zhubnout 23 kg, načeš mi zmizela prsa, na obličeji zůstaly převisy kůže a zapadly oči.. Stačily 2 pobyty na operačním sále a jsem zase kočka s céčkama, krásná vypnutá pleť a velká kukadla. Moc děkuji paní primářce i celému kolektivu a všem co váhají DOPORUČUJI!!
22.06.2014
V lednu 2014 jsem u paní primářky podstoupila operaci horních víček. Už předtím - na podzim, jsem byla velice příjemně potěšena vstřícností při domlouvání první konzultace. A také při výběru termínu operace. Na zákrok jsem se velice těšila (už jen proto, že jsem se po pár letech uvažování konečně rozhodla) a s výsledkem jsem velice spokojena. Samotný zákrok trval cca 20 minut, byl absolutně bezbolestný a i období po zákroku probíhalo absolutně v pohodě (téměř žádné modřiny, otoky minimální. Po deseti dnech jsem šla do práce. Mnohokrát děkuji paní primářce i veškerému personálu za milý, ochotný přístup a nové, krásnější oči.
17.06.2014
Děkujeme za profesionální přístup a pozornou péči na operačním sále i po operaci!!!
17.06.2014
Je zde milá a příjemná paní primářka a hlavně i celý kolektiv! Mám trochu strach, ale věřím že to bude OK. Příště na další zákrok jen na tuto kliniku!!!
17.06.2014
Děkuji celému personálu za skvělý a usměvavý přístup!
17.06.2014
Byl jsem zde na operaci prodloužení penisu, velmi lidský přístup, pan anesteziolog super, paní primářka také příjemná! Přístup ostatního personálu luxusní - dávám za 1*, sestřičky velmi milé, ochotné a komunikativní. Ještě jednou děkuji všem
17.06.2014
Velké díky celému personálu za milý přístup a hlavně paní primářce Vraspírové za úžasně odvedenou práci! Díky všem
17.06.2014
Děkuji za profesionální a milý přístup celého týmu kliniky. Jsem maximálně spokojená!!!
17.06.2014
Super team, perfektní servis, hlavně sestra Terezka- fakt prima! už se těším na příště! Děkuji
10.06.2014
Vřelé poděkování pí.prim. Vraspírové a celému týmu na klinice.Dne 29.4.2014 jsem podstoupila zvětšení prsou a paní primářka odvedla naprosto luxusní práci.Velké poděkování také sestřičkám které jsou milé,usměvavé a ochotné vždy poradit.Za mě naprostá spokojenost,jak s přístupem,rychlostí,pooperační péčí a v neposlední řadě s výsledkem operace.VŠEM VŘELE DOPORUČUJI a Vám všem na klinice velice děkuji.
10.06.2014
Navštívila jsem Beaty centrum... Byla to uzasna relaxace a pohoda, jsem jako znovozrozena) diky šikovne Veronice... Zase prijdu)
10.06.2014
Již několik let chodím na botox a výplně a jsem maximálně spokojena. Dekuji pani primarce ze je tak Míla a sikovna a vsem usměvavý děvčatum na klinice. Moc Vas vsechny zdravim a tesim se , ze zase prijdu. AP
03.06.2014
Mockrat dekuji pani primarce Blance Vraspirove. Pred rokem a pul jsem byl na obrizce s hroznych vysledkem v Praze.potom jsem byl na oprave! Ktera se take nepovedla. Obesel jsem nekolik pracovist v Praze a nikdo mi nechtel pomoci.... Az pani primarka se me ujala. A provedla reoperaci,konecne jsem Stastny a spokojeny.Tisicere diky,jsem rad , ze jsem Vas nasel!!!jJste opravdovy odbornik,!
28.05.2014
Velké diky:) Nechala jsem si odsat bříško v lokální abestezii, nic nebolelo a ja jsem nadšena, zítra jdu do práce..... A na léto budu hubena:) Dekuji moc paní primárce Blance Vraspirove a vsem sestrickam:)
27.05.2014
Dneska jsem byl na horních a dolních vickach. Tak jak mi bylo při konzultaci řečeno.... Bylo to rychle, profesionálně, bezbolestne a jeste jsme si na sale pokecali....paráda......uz se tesim na vysledek. Vy,co mate podobne problemy ,jdete do toho, opravdu to nic neni. Jarda
27.05.2014
Jsem chlap a vyrostly mi prsa, za ktera jsem se styděl, nechodil jsem se koupat, styděl jsem se v tričku..., obešel jsem několik doktoru, ale ti mi nic neporazili nez prášky..... Az jsem si přečetl recenze na pi prim vraspirovou jako odborníka na gynekomastii a tak jsem se ta No jo no. vydal a nelituji!!!! Výkon proběhl hladce, bezbolestne a se skvělým efektemy. Chlapi, doporucuju vsem, co mate podobně problémy, jeďte foto Usti.perfektni zkušená doktorka, skvěle sestřičky, skvěle recepční. Doporučuji!!!!!
27.05.2014
Měla jsem obrovsky nos a take obrovsky mindrak, obešla jsem několik pracovišť, ale az pani primářka Vraspirova mi dodala odvahu k operaci, všechno me trpělivě vysvětlila, byla pozitivni a usmevava a ja k ni získala důvěru ... A nelituji! Operace proběhla hladce, presne rak, jak pi primářka řekla, peci od sestřiček jsem měla jralovskou, jsou vsechny take moc mile a profesionalni a kdyz jsem za [14 dni odložila sadru, byla jsem nadšena. Z výsledku. Moc a moc vsem dekuji, jste zlatí a uz nikam jinam chodit nebudu,
17.04.2014
Chtěla bych poděkovat celemu kolektivu kliniky....kliniku doporučuji všem.Vysledek z operace dolnich viček je luxusni.Dekuji Vám děvčata za vše
16.04.2014
Moc děkuji krásné paní primářce za citlivý přístup k ženské dušičce a velkolepý výsledek, který předčil má očekávání! Sestřičkám ,,zlatíčkám" děkuji za obětavou starostlivost, přátelskou péči, vřelost a srdečnost! Díky Vám jsem se tu cítila jako doma :) A panu anesteziologovi za jeho bezmeznou trpělivost, nestihla jsem se ani bát! Byl jste báječný!
16.04.2014
Vážená paní primářko a celý zdravotní personále, prodělala jsem s mojí kamarádkou velmi náročnou operaci obličeje. Děkujeme velmi moc za vysoce odborné provedení zákroku, milé péče sestřiček, vstřícného chování a ohleduplnosti. Jsme velmi rády, že jsme se rozhodly pro Vaši kliniku. Další případné kroky povedou právě k Vám.
16.04.2014
Paní primářko, jste nejenom odborník, ale máte i talent, jste umělec! Děkuji Vám! Děkuji i sestřičkám na sále a v recepci, odbornost se předpokládá, ale díky Vám za vlídnost, přívětivost, za to, jak jste hodné a milé!
16.04.2014
Ráda bych poděkovala za vzornou péči a ošetření při gelové masce a následně masáži. Takovou péči a provedení masáže se mi u předchozích masáží nedostalo. Personál kosmetiky má příkladný vztah k pacientům a jejich jednání je tou nejlepší reklamou pro tuto kliniku. Doufám, že se s personálem kosmetického centra zase příště setkám na další příjemné masáži. Díky
16.04.2014
Chtěla by jsem touto cestou poděkovat celému kolektivu včetně paní primářky, za velice lidský a příjemný přístup po operaci faceliftu, byl to veliký zákrok, přesto jsem ráda, že jsem ho podstoupila! Věřím, že mě pomůže změnit život k lepšímu, opět jsem získala sebevědomí, což jsem po rozvodu potřebovala. Vaše oddaná klientka
16.04.2014
Friendly staff, excellent care and professional service. Thanks
16.04.2014
Musím psát pouze pozitivní konstatování. Dala jsem si vylepšit ret a horní víčka a jsem nadmíru spokojená! Profesionální přístup celého personálu mě příjemně překvapil! Cítila jsem se zde jako v peřince, milá slova , opečovávání - jako u svých nejbližších. Chce všem poděkovat - hlavně paní primářce Blance Vraspírové - má zlaté ručičky, sestřičky jakbysmet :) Můj obličej začíná stárnout, ale já už vím, že mi pomůžou se s tím vyrovnat i v budoucnu. Děkuji Vám
14.04.2014
Chtela bych poděkovat pani primarce Blance Vraspirove za profesionální přístup a moc šikovne ručičky , nosik ktery mi delala je krásný. Neváhejte a sverte se do rukou Blanky :-) samozrejme me diky patří i sestrickam, anesteziologovi, holkam z recepce, zkratka všem :-)
08.04.2014
Super team, perfektní servis, hlavně sestra Terezka, fakt prima!!! Už se na těším na příště. Děkuji
02.04.2014
Děkujeme za profesionální přístup a pozornou péči před i po výkonu!!
02.04.2014
Je zde milá, příjemná a velmi šikovná paní primářka a hlavně i její celý kolektiv! Mám trochu strach, ale věřím, že vše bude v nejlepším pořádku.
02.04.2014
Děkuji za skvěle odvedenou práci s prsama jsem velmi spokojená, splnila jsem si svůj sen. Personál úžasný, velmi vstřícný a starostlivý, také ochotný. Všem doporučuji!!
02.04.2014
Dobrý den, byli jste mi doporučeni a já váhala. Po dnešním přijetí, servisu a péči Vás budu doporučovat vřele dál. Jsem teprve před zákrokem, ale Váš profesionální a milý přístup mě ubezpečuje o tom, že výkon bude kvalitní..
02.04.2014
Milé dámy, paní primářko a pane doktore Svobodo, velice Vám všem děkuji za příjemné a milé přijetí, s perfektní abdominoplastikou břicha a jeho celkem rychlého zotavování. Nečekala jsem, že již v den operace budu poklusávat po pokoji ! :) Jsem velmi překvapená a z Vás všech nadšená, perfektní servis. Budu Vás všude chválit.
02.04.2014
Naprostá spokojenost, personál úžasný. Neustále se chodí ptát, zda je vše v pořádku a jsou opravdu velmi milé. Zatím netuším, jak zákrok dopadl, ale už teď patřím mezi spokojené klienty. Díky
02.04.2014
Dobrý den, moc musím poděkovat celému personálu i paní primářce B. Vraspírové, anesteziologovi a moc příjemným sestřičkám. Veškerý strach a obava před i po operaci je pryč, když se k Vám personál chová tak skvěle jako na této klinice. Brzy se vrátím a budu doporučovat všude! Moc děkuji
02.04.2014
Vracím se sem ráda na menší i větší úkony. Jsou tu velmi milé sestřičky a zejména prim. MUDr. Vraspírová!!Všem patří velký dík!!
11.03.2014
V Praze mi před lety operovali nos, čekal jsem, že nos bude vypadat lépe, jenže se po operaci nos celý zbortil, bylo mi sděleno, že mám vyčkat, efekt bude viditelný po zhojení. Nos ale vypadal ještě hůř než před operací, nemohl jsem jít mezi lidi, aniž by se za mnou každý kolemjdoucí neotočil. Rozhodl jsem se i přes obavy vyhledat odborníka, který mi nos upraví. Vybral jsem si paní primářku Blanku Vraspírovou, na kterou jsem slyšel dobré recenze. Za zkoušku přeci nic nedám. Objednal jsem se k osobní konzultaci, kde mi bylo vše vysvětleno a objednal jsem se k operaci. I přes modřiny a otoky, které k operaci patří jsem po sundání sádry byl nadšený!! Nos vypadal podle mých vysněných představ a mohl jsem vyjít na ulici, aniž by se za mnou každý otočil! Děkuji paní primářce za skvěle odvedenou práci, má zlaté ruce a každému ji mohu jen doporučit!!
02.03.2014
19.2.2014 JSEM PODSTOUPILA PLASTIKU HORNÍCH VÍČEK,STÁLE JEŠTĚ VE FÁZI HOJENÍ,ALE UŽ TED JSEM SPOKOJENÁ:DĚKUJI
24.02.2014
Velký dík paní primářce a celému jejímu týmu.Profesionálně odvedená práce/operace dolních a horních víček/,skvělý přístup,super prostředí i atmosféra.Cestování z Pardubic za to jistě stálo.
19.02.2014
Děkuji za vstřícnost děvčat v recepci, vždy mě někam vsunou, i když je uplně plno!! Jsou to zlatíčka, která člověku vždy vyhoví!! Díky rychlosti objednání jsem spokojenou klientkou ;)
13.02.2014
Tak včera na horních víčkách + žilky. Paráda, nic nevolí,vše ok,lilý přístup paní doktorky i sester. Všem doporučuju. Šárka
31.01.2014
Dobrý den všem.Dne 21.1.14 jsem podstoupila zvětšení prsou,dlouho jsem váhala ale teď nelituji,vše jsem nechala na paní primářce i výběr velikosti,musím říci,ještě že jsem to udělala.Jsem moc spokojená,všichni jsou skvělí a ochotní,tak že čert vem nějakou Prahu.Ústí je super.Paní primářce a všem lidičkám kolem ní moc děkuju.
14.01.2014
Dobrý den, kliniku navštěvuji již několik let a jsem nadmíru spokojena.. Převážně navštěvuji Beauty salon, veškeré procedury u asistentky Veroniky. Je velmi pečlivá, vstřícná, šikovná a vždy mi velmi dobře poradí, ona ví, co je pro mě nejlepší... Cením si její povah, dělá vše pro to, aby se cítil klient dobře. Jsem ráda, že na klinice pracuje... Děkuji a vřele všem doporučuji
12.01.2014
Děkuji paní prim. Vraspírové za skvěle odvedenou práci a její profesionální přístup před i po operaci. A celému týmu asistentek za přátelské jednání, ochotu a vstřícnost a vždy dobrou náladu a pozitivní přístup ke klientům. Kliniku všem potenciálním klientům a klientkám může jen a jen doporučit.
29.12.2013
Mnohokrát děkuji paní doktorce i celému týmu za skvělou péči :)) Do Nového roku přeji další stejně nadšené "pacientky". Paní doktorka mi vyčarovala naprosto luxusní dekolt, kterého se já, ani manžel nemůžeme nabažit :o) Všem ženám, které váhají, můžu zlaté ručičky paní doktorky doporučit! Moc děkuji :)
22.12.2013
Touto cestou bych chtěla poděkovat paní primářce za krásná prsa.Asistentkám Janě a Kateřině za milou trpělivost a Dr Svobodovi za péči při a po operaci.Mockrát děkuji
18.12.2013
Před měsícem jsem podstoupila augmentaci.Jsem maximálně spokojená a nadšená..Lituji jen, že jsem tak dlouho váhala. Celý tým paní primářky je skvělý, asistentky milé a ochotné, i obyčejná žena se zde cítí jako celebrita. Všem děkuji a přeji krásné vánoce a v novém roce hodně spokojených zákaznic.
12.12.2013
Jsem chvilku po augmentaci a jsem nadšená. Paní primářka je hotová kouzelnice když z úplného nic vytvoří svůdný dekolt. Moc děkuji celému týmu a také sympatickému anesteziologovi. Vaši kliniku vřele doporučuji.
25.11.2013
Chtěla bych moc poděkovat paní primářce i celému kolektivu. Profesionální přístup příjemné jednání a velká trpělivost.Podstoupila jsem zvětšení prsou,velikost jsem nechala na paní primářce a vůbec nelituji jsem nad míru spokojená.Určitě budu ráda doporučovat a moc děkuji:)
22.11.2013
Děkuji tímto prim.Blance Vraspírové a celému kolektivu sestřiček,za profesionální přístup,velkou trpělivost a vstřícnost ke klientovi!!!..Taktéž za 100% odvedený zákrok liposukce+obličejová výplň!!!v neposlední řadě za krásné a příjemné prostředí,kde se cítíte jako doma!!!...VŘELE DOPORUČUJI VŠEM...paní primářko máte můj obdiv!!!...MOOOC DĚKUJI!!!
06.11.2013
PODSTOUPILA JSEM ZVĚTŠENÍ PRSOU U P.DOKTORKY MUDR.VRASPÍROVÉ,A JSEM NADŠENÁ,ÚŽASNÝ PŘÍSTUP,VÍ JAK ŽENÁM ZVEDNOUT SEBEVĚDOMÍ,JSEM VELICE SPOKOJENÁ,MOC JÍ VŠEM DOPORUČUJI,A TAKTÉŽ DĚKUJI ZA TRPĚLIVOST JEJÍMU TÝMU,A ZVLÁŠŤ SLEČNĚ VERONICE,A PANÍ JANINĚ,I OSTATNÍM,BYLA JSEM VELMI SPOKOJENÁ,MOC DĚKUJI.
07.10.2013
Podstoupila jsem zvětšení prsou u MUDr. Vraspírové jsem z výsledku maximálně nadšená. Plně jsem paní primářce důvěřovala a výsledek úžasný. Na klinice má svůj úžasný tým. Skvělá péče a značně viditelný zájem o pacienta jako o člověka. Všichni jste skvělí a máte zlaté ruce a dobré srdce. Opravdu upřímně tuto kliniku DOPORUČUJI. A mnohokrát děkuji :)
03.10.2013
Nedokážu ani popsat jak moc děkuji paní primářce Blance Vraspírové a celému jejímu kolektivu.Paní primářka má kouzelné ruce.Vymodelovala mi nádherný zadek,vrátila mi sebevědomí,...Mám hodně špatný zkušenosti z kliniky v Teplicích.Paní primářku B.Vraspírovou a její kliniku Esteticusti v Ustí nad Labem bych doporučila všem.Přístup paní primářky,vysoká odbornost,Je neuvěřitelně šikovná.Kolektiv úžasný.Ještě jednou moc děkuji.
18.08.2013
Vsechny vas srdecne zdravim,brzy se ozvu, uz budu potrebovat botox.po operaci je to bajecny, vse se krasne zahojilo.jsem stastna a moc pokojena.pani primarko jste uzasna a vzdy jsem s vasi praci moc spokojena.pozdravuji Katku a Janu jste moje zlaty sestricky.tady posilam muj konakt...galerie-miluska.cz brzy nashledanou vase verna zakaznice.
26.07.2013
Velice děkuji paní doktorce Vraspírové a celému jejímu kolektivu za velmi profesonální přístup, velkou odbornost a tím i velmi příjemný pocit po operaci horních víček a po ochotném přístupu při aplikaci gelové masky, ještě jednou veliký dík, mám neskonalou radost
18.07.2013
Děkuji za milý , přívětivý a hlavně profesionální přístup paní primařky Blanky Vraspírové a celého kolektivu starostlivých odborných asistentek. Jsem velmi spokojená . Hodně úspěchů do další práce.
28.06.2013
Měsíc po operaci....krásný pocit.Kolektiv úžasný a péče také.Skvělá práce paní primařko. Děkuji,děkuji.
24.05.2013
Byla jsem na operaci nosu a prsou, celý kolektiv který je naprosto úžasný spolu s primářkou B.Vraspírouvou mi doslova změnil život, odvedly výbornou práci DĚKUJI
24.05.2013
Krasny den!uz je to pres rok ,co mam po faceliftu,jsem nadsena.pani primarko Vraspirova moc moc dekuji.brzy se objednam na botox .tesim se na vas i na sestricky.jsem rada ,ze jste.brzy nashledanou
18.05.2013
Jsem vždycky opravdu strastna a spokojena kdyz vidím šťastného a spokojenoho klienta po operaci , kdyz se lepe cítí, je spokojen a ma větší sebevědomí. Díky Vám mám radost a chut do další prace!!!! Díky Vaše drvraspirova
03.05.2013
chtěla bych poděkovat paní primářce za úžasně odvedenou práci.v únoru jsem podstoupila zvětšení prsou a díky pani primářce mám opět své sebevědomí.díky patří i asistenkám za jejich ochotu a vřelost.ještě jednou moc děkuji.kliniku všem doporučuji.lepší nemůže být.
18.04.2013
Velké poděkování paní primářce a celému pracovnímu kolektivu. Konzultace, operace, péče po operaci - vše 1 s hvězdičkou. Díky p. doktorce mám ty nejluxusnější prsa :) A konečně se nemusím stydět svléknout. DĚKUJI
12.04.2013
Byla jsem na nitich do obliceje a jsem nadšena!!!! Vůbec to nebolelo a jsem super vypnuta:))) Blanicko, diky, jste nejlepší!
08.04.2013
Nejezdete do Prahy, jdete do Ústí k prim. Vraspirove ... Je to královna luxusních prsu!!!!!Doporucuji!!!
23.03.2013
Chtěla bych moc poděkovat p primářce a celému kolektivu ,protože jsou všichni supr moc jsem se bála t nití, ale strach byl opravdu zbytečný všechno mi bylo vysvětleno kolem mě se všichni usmívaly nakonec i já nic nebolelo a jsem moc spokojená ještě jednou moc děkuji paní Blaničce
20.03.2013
Ráda bych poděkovala celému týmu asistentek i paní primářce - je skvělé vědět, že existují zařízení, kde se člověk cítí dobře a všichni se k němu chovají jako k vlastnímu. Operaci jsem si vyřizovala po emailu, dostala jsem veškeré informace a na každou mou ,, stupidní otázku" mi mile a okamžitě odpověděla asistentka Veronika a vše se mnou domluvila - vyšla mi naprosto vstříc. Při přijetí k zákroku jsem si připadala jak princezna, pečovalo se o mě nadstandartně od odvedení na pokoj až po propuštění druhý den. Asistentky Katka a Jana jsou veselá kopa, vše mi vysvětlily a byly velmi ochotné. Paní primářka má zlaté ruce a jsem ráda, že jsem se svěřila do rukou právě k ní :-) Když budu cokoli potřebovat, svěřím se do rukou ESTETICUSTI...Děkuji
19.03.2013
Kez by české zdravotnictví bylo jako u Vas na klinice!!!! Paráda.
19.03.2013
Mila paní primarko, byli jsme u Vas s manželem na operaci očních víček, výkon byl bezbolestny, báli jsme se úplne zbytečně,. Vse proběhlo rychle. Pece o nas byla královská, asistentky mile. Dneska vidíme krasne na svět. !!! Budeme Vas všem doporučovat!
19.03.2013
Jsem strašně rada, ze jsem Vas našla a ze Vas mam ;) Jste pro me guru v oblast estetické mediciny , s obličejem budu chodit jen k Vám:)))díky a brzy nashledanou
18.03.2013
Chtěla bych poděkovat pani primařce za skvěle odvedenou práci,za její šikovné ručičky.Nechala jsem si v prosinci 2012 zvětšit prsa+ modelace a jsem maximálně spokojená s jejím výkonem.Kliniku všem doporučuji, díky i příjemným asistentkám a celému personálu.Budu se vracet vždy jen na tuto kliniku,má mou plnou důvěru,všem určitě doporučuji a děkuji.
12.03.2013
Super prace pani primarko, jsem nadšena.!!!moc děkuji a zase přijdu...... Jen za Vami.
12.03.2013
Děkuji za ochotu a milou povahu veškerého personálu, především díky všem sestrám. Pokud bych se opět rozhodlo pro jakýkoli zákrok s důvěrou se svěřím do Vašich šikovných rukou. Děkuji
12.03.2013
Chtěla bych moc poděkovat paní primářce a celému týmu sester za 100% přístup. Můj přítel mi splnil můj sen a zaplatil mi zvětšení prsou implantáty a paní primářce děkuji za skvělý výkon a panu anesteziologovi za skvělé uspání. Bolest poté se dala vydržet. Děkuji
12.03.2013
Chtěla bych Vám také napsat pár řádků, hlavně poděkovat celému týmu, zvláště paní primářce pí. Blance Vraspírové za odvedenou práci. Nastoupila jsem na operaci horních a dolních víček. Strach jsem měla, ale přijetím na sál vše opadlo - paní primářka mne svým podáním ruky a vřelým přijetím veškerých obav zbavila, na operační stůl jsem již ulehla s plnou důvěrou. Dnes jsem šťastná, že jsem svůj slib splnila. Každému tento zákrok doporučím a byla bych ráda, kdyby měl každý možnost využít práci takových specialistů, jako jste Vy.
12.03.2013
Děkuji za úžasný výkon p. MUDr. Vraspírové. A dále děkuji všem sestřičkám a asistentkám za ochotu a perfektní jednání.
12.03.2013
Byla jsem odrazována jít na tento zákrok do ústecké kliniky plastické chirurgie k paní primářce Vraspírové. Vážení, až budete mít opravdu své zkušenosti, tak teprve potom můžete vyslovit kritiku. Rozhodla jsem se p. Vraspírové věřit a vyplatilo se. Mám úžasná, pevná, nádherná, roztomilá prsa :-) Fakt perfektní práce. Moc hezké prostředí, velice příjemný personál a úžasné ručičky a smysl pro estetično p. Vraspírové. Ještě jednou velice děkuji a všem doporučuji. A nedejte vždy na :,, jedna paní povídala"....
12.03.2013
Kliniku plastické chirurgie v Ústí nad Labem doporučuji všem, kteří vyžadují profesionální a přátelský přístup. Podstoupil jsem zde estetický zákrok na intimních partiích a i když jsem stydlivý muž a tým kliniky tvoří jen samé ženy v čele s paní primářkou, tak po první schůzce ze mne veškerý stud spadl a zákrok dopadl opravdu výborně, za což celému personálu i touto cestou děkuji.
12.03.2013
Touto cestu děkuji a doporučuji paní primářku MUDr. Blanku Vraspírovou z Ústí nad Labem, u které jsem si nechávala v březnu 2012 zvětšit poprsí (360 ml, řez v podprsní rýze, částečně pod sval, po 2 dětech). S poprsím jsem maximálně spokojená a vypadá přirozeně. Okolí reaguje velmi pozitivně a i paní prodavačka, kde jsem si kupovala konečně větší podprsenku mi prsa moc chválila. Zákrok jsem absolvovala na klinika v Ústí nad Labem, vše bez komplikací a profesionálním přístupem paní doktorky a jejího celého týmu. Ještě jednou moc děkuji za maxi sebevědomí.
12.03.2013
Tak jsem si konečně splnila sen. budu ženská s ,, prsama". Jsem moc ráda, že jsem zvolila tuto kliniku. Paní primářce Vraspírové se podařilo udělat si okolo sebe tým neuvěřitelně milých a hodných lidí. Starají se tu o mě jako princeznu :-) Dnes jdu na převaz tak je poprvé uvidím. Už se těším. Jsou úžasné. Pokud bude někdo potřebovat poradit s klinikou určitě doporučím právě Vás.
11.03.2013
Před 5 lety jsem byla na operaci horních víček u Dr. zikmunda -ocniho doktora , operace trvala asi 2 hodiny, pekelne to bolelo, všechno jsem cítila, hotové oko me sestra tlačíla, aby nekrvacelo...modřiny jsem měla po operaci přes cele tváře.... Tenkrát jsem si řekla, ze uz na nic nikdy nepujdu.Potom jsem mluvila s kamarádkou,ktera byla u Vas a vypadala po tydnu od operace jako ja po 2 mesicich. Pani primárko, zákrok u Vas byl úžasný, rychly, bezbolestny .... Mate zlaté rucicky. Moooc děkuji Alena
28.02.2013
Vše kladné tu již bylo řečeno a já musím jen opakovat. Celému týmu tisíceré díky za podporu, profesionalitu, péči a lidský přístup. Nikdy není pozdě a paní prim. Vraspírová mi svou skvělou prací zvedla sebevědomí a opravdu ten pocit je k nezaplacení. Ještě jednou velké díky. S úctou Jana z Č.Lípy
13.02.2013
Děkuji celému kolektivu ESTETICUSTI s.r.o. za skvěle provedenou práci a vřelý přístup.
10.02.2013
Kez by to tak bylo vsude.... Usmevy,mile zachazeni,profesionalita,cisto....byli jsme nadseni a nadmiru spokojeni. Vsem vrele doporucujeme!!!! Diky
31.01.2013
Děkuji Vám za naprosto skvělý,v dnešní době nevídaný přístup, od konzultace, přes operaci i pooperační péči,byla jsem u Vás již na druhé operaci a jinam nikdy nepůjdu,nemám jediný důvod,jste všechny velmi milé,cítím se u Vás jako v bavlnce. DĚKUJI,jsem šťastná,že jsem Vás všechny mohla poznat. Jste NEJLEPŠÍ !!!
26.12.2012
I já se přidávám abych poděkovala za milý a profesionální přístup pani primářky a celému kolektivu.Na klinice jsem podstoupila tři různé operace a jsem nad miru spokojená všem kliniku doporučuji.Díky všem.
29.11.2012
Děkujeme celému kolektivu za vzorný přístup k nám pacientům. Paní primářko byli jsme velmi spokojeni. Díky.
24.11.2012
Já jsem podstoupila zvětšení prsů v roce 2008...tímto paní Doktorce moc děkuji..jsem stále moc spokojená, vše je v pořádku a určitě doporučuji kliniku paní Primářky Doktorky Vraspírové.
06.11.2012
V červnu 2012 jsem podstoupila operaci zvětšení prsou. Několik let jsem se odhodlávala, zvažovala zdravotní i finanční možnosti, ale dnes zpětně půl roku po operaci mohu konstatovat jen, že rozhodnutí jít na operaci bylo to jediné správné. Operovala mne paní primářka Vraspírová a tímto bych jí ještě jednou upřímně chtěla poděkovat za skvěle odvedenou operaci s perfektním výsledkem. Konečně jsem jako žena naprosto spokojená. Jako správná ženská, ale nebudu nikdy 100% spokojená se vším, tak zvažuji nechat si vylepšit třeba drobné žilky na nohou, apod. Určitě se opět obrátím na kliniku paní primářky Vraspírové. Mimochodem nesmím opomenout veškerý personál na klinice, všechna děvčata jsou vžy usměvavá, milá a ochotná. Tímto tedy vám všem ještě jednu děkuji za Váš milý přístup a přeji mnoho úspěchů do dalších let :-)
28.09.2012
Děkuji za profesionální a milý přístup MUDr. Vraspírové a celému týmu kliniky. Obzvlášť péči paní Liškové. Úžasné! Jsem spokojená a nemám jedinou připomínku.
12.09.2012
Dobrý den, v únoru jsem podstoupila zvětšení prsou. Výsledek je úplně úžasný. Jsem půl roku po operaci a lituji že jsem do toho nešla dřív. Děkuji celému personálu za perfektní přístup a ochotu a chci moc poděkovat Paní Vraspírove za krásná prsa,úžasný a lidský přístup. Všem kdo na sobě chtějí něco změnit bych doporučila aby se nebáli a šli do toho, protože tady na té klinice jsou opravdu všichni moc hodní, ochotní a opravdu velcí profesionálové. Moc, moc děkuji za všechno
04.09.2012
Paní primářka, personál - vše vynikající!!! Moc děkuji, bála jsem se, ale nestálo to za to. Všem přeji jen to nejlepší!
05.08.2012
Velké poděkování paní primářce a celému kolektivu sestřiček. Bezvadné lidské jednání. Ještě jednou moc děkuji.
23.07.2012
Hodnotím vysoce profesionalitu celého týmu a děkuji všem za milou péči.
11.07.2012
Paní primářka i sestřičky super. Všem děkuji za skvělou péči.
05.07.2012
Děkuji paní primářce a celému kolektivu asistentek a sestřiček za péči, milé přijetí a profesionální přístup.
09.06.2012
Děkuji za profesionální a hlavně za lidský přístup všech tady - ať už jde o paní primářku Vraspírovou, tak další milé osoby, které mi zpříjemnily zdejší pobyt. Ochota, vstřícnost, dobrá nálada, úsměvy naprosto všech. Doporučuji vřele všem, kteří sem chtějí zavítat. Přeji Vám spoustu spokojených klientů. Díky.
21.05.2012
Myslím, že budu velice spokojená s operaci horních víček! Veškerý personál je velice hodný má k pacientovi hezký přístup. Vše důsledně vysvětlí. Moc děkuji.
04.05.2012
Dnes nastupuji na operaci horních a dolních víček. Zatím nevím, jaký bude efekt, ale při vybírání kliniky jsem dala na doporučení a hlavně posledním rozhodnutím mě oslovily jejich milé a přehlédné webové stránky. Prostředí a personál je tu opravu skvělý! Předem děkuji.
01.05.2012
Dnes jsem u Vás podstoupila operaci horních víček. Nemohu posoudit, jaký bude efekt, ale již Vám mohu poděkovat za velmi hezký přístup všech asistentek. Paní primářka je skvělá. Děkuji.
20.04.2012
Vážená paní primářko, byla jsem moc spokojená s přístupem a profesionalitou . Séstřičky jsou moc milé a pečlivé! Děkuji. Asi se vrátím na další zákrok. p.s. - Všem veselé Velikonoce a hodně sluníčka :) Rozdáváte ho tu vrchovatě.
01.04.2012
Všichni jsou tady zlatíčka a usměvavá sluníčka!
30.03.2012
Vřelé a upřímné díky za skvěle vykonanou práci všem zde pracujícím sestřičkám, lékařům, zejména MUDr. Vraspírové. Díky milému a profesionálnímu přístupu se to tu dá vše s úsměvem zvládnout a pak už jen čekáte na ten dokonalý výsledek po zákroku. Ještě jednou moc díky.
10.02.2012
Jsem velmi šťastná a spokojená, splnil se mi můj sen. Děkuji tímto paní primářce Vraspírové a celému kolektivu, který se o mě staral. Ještě jednou mooc díky.
07.02.2012
Ráda bych touto cestou poděkovala paní primářce Prim. MUDr. Blance Vraspírové, panu anesteziologovi a kolektivu sestřiček a asistentek, které jsou nedílnou součástí tohoto pracoviště. Všecky byly velmi vstřícné a milé. Mockrát děkuji.
25.01.2012
Jsem šťastná , děkuji moc paní primářce Blance Vraspírové a celému kolektivu, jsou moc hodné a příjemné. Jen doporučuji!!